Trelleborgs Karateklubb
Välkommen - Alla kan träna karate!

Hej vad kul att just du vill bli en del av vår klubb. På grund av pågående pandemi med Covid-19 har vi inget nybörjarintag just nu. Vi hoppas att kunna ta emot nybörjare igen i mitten på augusti 2021.

Anmäl gärna ditt intresse via länken nedan så tar vi kontakt med dig när vi startar igen.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!

Vi tränar tre dagar i veckan och du är mer än välkommen att komma och prova träna karate.
Måndagar: 18.00-19.30
Torsdagar: 18.00-19.30
Lördagar: 10.00-11.30 (ej under sommaren maj-aug).

Vi håller till på Söderslättsgymnasiet i Trelleborg.

Missade du terminstarten; ingen fara! Det är bara att komma ner ändå så introducerar vi dig till karaten.
Vi ses i dojon!

Ny byter vi!
2021-06-10 13:36

Från och med den 1 juli kommer vi att byta system från vår nuvarande leverantör, gällande bland annat hemsida och närvaroregistrering, Sportadmin till Svenskalag.se. Ni kommer inom någon vecka få ett välkomstbrev från det nya systemet. Här ombeds ni logga in och komplettera era uppgifter. Även målsmän till barn kommer att få en inbjudan.

Varför vi gör denna ändring har framkommit i ett tidigare utskick till våra medlemmar, men kommer att tydliggöras för alla när vi väl har flyttat över.

Är det någon som har en fråga är ni välkomna att kontakta undertecknad, så ska jag göra mitt bästa för att svara.

Jonas Palmberg

Kassör Trelleborgs Karateklubb

folgard73@gmail.com

Gradering 21 augusti 2021
2021-05-20 09:57

Vi planerar för gradering för samtliga bältesgrader den 21 augusti.

För att få gradera ska man regelbundet deltagit aktivt i träningen så att man är väl förberedd för alla moment. Barn/ungdomar ska ha minst 15 närvarotillfällen och vuxna 30. Är du osäker på om du har tränat tillräckligt många gånger eller om du behöver träna extra på något speciellt hör med din sensei.

Anmälan till gradering kommer när det närmar sig.

Internationellt karateläger
2020-09-08 16:39
Den 15-17 oktober höll Trelleborgs Karateklubb ett läger med internationellt välkända gästinstruktörer.
Vi tränade för Scott Langley (7th Dan) och Ross Stewart (4th Dan) från HDKI Irland. Under lägret fick möjligheter till nya insikter och övningar.

Träning i Stadsparken 200625
2020-07-21 11:22
Klubben deltar under sommaren i kommunens Sommarlovskul. Tävlingsgruppen höll träning i Stadsparken den 25 juni. För medlemmar finns det fler bilder att se under Intranätet.

Är du nyfiken på att börja träna karate så finns vi på plats i Stadsparken igen på torsdagen 23 juli kl 18-19. Välkomna!
Registrera dina personuppgifter
2018-07-17 14:25
Vi behöver din hjälp!

Som en del av den nya förordning, som gick av stapeln den 25 maj inom EU – kallad GDPR, ställs utökade krav på hantering av personuppgifter och vi vill inget annat än att följa den.
Följ nedan länk för att uppdatera dina uppgifter.

Detta gäller samtliga medlemmar även om vi fått dina uppgifter sedan tidigare!

/Styrelsen
Nyheter från våra grupper