Trelleborgs Karateklubb
Välkommen - Alla kan träna karate!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!

Vi tränar tre dagar i veckan och du är mer än välkommen att komma och prova träna karate.
Måndagar: 18.00-19.30
Torsdagar: 18.00-19.30
Lördagar: 10.00-11.30 (ej under sommaren maj-aug).

Vi håller till på Söderslättsgymnasiet i Trelleborg.

Missade du terminstarten; ingen fara! Det är bara att komma ner ändå så introducerar vi dig till karaten.
Vi ses i dojon!

Graderat och klart!
2020-05-02 16:29
5 Härliga nybörjare visade idag var bältet ska sitta!
Idag kunde 15 ungdomar visa att vi visst kunde klara av att gradera trots den förfärliga pandemi som nu pågår! Starkt jobbat alla ni som klarade er gradering och stort grattis!

Inte att förglömma att vi har duktiga instruktörer som ser till att vi är redo när det väl är dags. Tack så mycket!

Internationellt karateläger flyttat till hösten - vi återkommer med nytt datum
2020-04-16 16:39
Trelleborgs Karateklubb bjuder in till ett läger med internationellt välkända gästinstruktörer.
Detta år har vi nöjet att presentera Scott Langley (6th Dan) och Ross Stewart (4th Dan). Dessa välkända namn är från HDKI Irland och kommer under detta läger ge oss nya insikter och upplevelser. Alla stilar och organisationer, från vitt bälte upp till svart är välkomna.
OBS - pga utvecklingen av Covid-19 har vi varit tvungna att flytta detta läger. Vi återkommer med nytt datum asap.

Lägerdetaljer:
Träningspass 1 - Torsdag XX XXX kl. 18.00-20.00
Träningspass 2 - Fredag XX XXX kl. 18.00-20.00
Träningspass 3 - Lördag XX XXX kl. 10.00-14.00 (med en kort lunchpaus ca 11.30-12.30)
Torsdag och fredag kör respektive instruktör 1h var sen byter vi. På lördagen är det samma upplägg men då tränar vi 1,5h innan byte.
Gruppindelning - bedömt vitt-grönt och blått till svart.

Plats:
Söderslättsgymnasiet, S:t Nicolai plan 1, Trelleborg. Hall 2 och 3.
Det finns möjlighet tillgång till både omklädningsrum och dusch.

Pris och anmälan:
Detaljer kring nytt datum, pris och hur du anmäler dig kommer att publiceras här så snart allt är klart.

Om du har frågor så maila till info@trelleborgskarateklubb.se.

Välkommen!!

Årsmöte den 25 april!
2020-04-10 19:24
Trelleborgs Karateklubb håller årsmöte lördagen den 25 april klockan 10.00. Mötet hålls i vår träningshall.

Detta innebär att det inte blir någon träningstillfälle denna dag, men de som kommer på Årsmötet får närvaro registrerad!

Välkomna!
Registrera dina personuppgifter
2018-07-17 14:25
Vi behöver din hjälp!

Som en del av den nya förordning, som gick av stapeln den 25 maj inom EU – kallad GDPR, ställs utökade krav på hantering av personuppgifter och vi vill inget annat än att följa den.
Följ nedan länk för att uppdatera dina uppgifter.

Detta gäller samtliga medlemmar även om vi fått dina uppgifter sedan tidigare!

/Styrelsen
Nyheter från våra grupper