Trelleborgs Karateklubb
Ny byter vi!
2021-06-10 13:36

Från och med den 1 juli kommer vi att byta system från vår nuvarande leverantör, gällande bland annat hemsida och närvaroregistrering, Sportadmin till Svenskalag.se. Ni kommer inom någon vecka få ett välkomstbrev från det nya systemet. Här ombeds ni logga in och komplettera era uppgifter. Även målsmän till barn kommer att få en inbjudan.

Varför vi gör denna ändring har framkommit i ett tidigare utskick till våra medlemmar, men kommer att tydliggöras för alla när vi väl har flyttat över.

Är det någon som har en fråga är ni välkomna att kontakta undertecknad, så ska jag göra mitt bästa för att svara.

Jonas Palmberg

Kassör Trelleborgs Karateklubb